Події

Українські правоохоронці припинили діяльність незаконних гральних закладів, де вилучили понад 300 одиниць грального обладнання та 36 тис грн. "виручки"

Працівники територіальних управлінь захисту економіки (УЗЕ) і слідчі регіональних відділів Національної поліції України заявили на сайті профільного міністерства про припинення діяльності гральних закладів у різних регіонах держави.

"На Закарпатті оперативники УЗЕ та слідчі обласної поліції припинили діяльність 8 гральних закладів. Вони функціонували у містах Ужгород, Виноградів, Свалява, Мукачеве та Берегове. Правоохоронці вилучили 132 одиниці грального обладнання, понад 20 тис грн, отриманих як ставки, а також "чорну бухгалтерію", повідомляється на сайті Національної поліції України в неділю.

У Кіровоградській області поліцейські припинили діяльність чотирьох таких закладів, які перебували у Кропивницькому та Олександрії. Крім вилучення 122 одиниць ігрового обладнання і 16 тис. грн, оперативники УЗЕ склали 9 адміністративних протоколів на азартних гравців. Згідно зі ст. 181 Кодексу України про адміністративні правопорушення, шанувальникам азартних ігор загрожують штрафні санкції.

Як повідомляється, в Запоріжжі заклади працювали під виглядом лотереї. Оперативники УЗЕ і слідчі Нацполіції провели три санкціонованих обшуки і вилучили 25 одиниць комп'ютерної техніки.

Ще один ігровий заклад припинив свою діяльність у Миколаєві. Звідти оперативники УЗЕ і слідства вилучили 20 системних блоків.

Загалом, за даними Департаменту захисту економіки Нацполіції України, правоохоронці вилучили 310 одиниць грального обладнання та понад 36 тис. грн.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ