Події

З-під завалів у Чернігові витягнули тіло загиблої жінки

З-під завалів гуртожитку, що обвалився в Чернігові, було вилучено тіло загиблої жінки, повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

"О 22.15 з-під завалів піднято тіло загиблої жінки, 1991 року народження. Пошуково-рятувальні роботи тривають", - йдеться в повідомленні на сайті відомства.

Крім того, в 21.50 співробітниками ДСНС було вироблено обвалення аварійної стіни будівлі.

На місці події працюють представники ДСНС, МВС та інших відомств.

"До аварійно-рятувальних робіт залучено 138 осіб. та 44 од. техніки, зокрема від ДСНС – 77 чол. особового складу та 18 од. техніки, від МВС – 28 чол. особового складу, від МОЗ – 6 чол. та 2 од. техніки, від комунальних служб міста – 27 чол. та 13 од. техніки. До місця події направляється мобільно-рятувальний центр у кількості 11 чол. та 2 од. техніки та мобільно-оперативна група ДСНС України", - свідчить повідомлення на сайті ДСНС.

Як повідомлялося, обвалення в одному з під'їздів чотириповерхового будинку гуртожитку у Чернігові по вул. Попудренка, 16, сталося в понеділок о 16:20. Обвал стався внаслідок вибуху в кімнаті на четвертому поверсі. Вибух був без подальшого горіння, але він був причиною обвалення плит перекриття з першого по четвертий поверх (8 квартир) і руйнування зовнішньої стіни будівлі з фасадної сторони.

Раніше повідомлялося про 7 постраждалих. Крім того, повідомлялося, що під завалами перебували дві людини, одна з яких подавала ознаки життя.

З-під завалів обваленої будівлі гуртожитку в Чернігові дістали юнака, 1999 р. н.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ