Події

Кабмін призначив головою Нацагентства з повернення активів заступника міністра юстиції Янчука

Кабінет Міністрів України призначив на посаду голови Нацагентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, заступника міністра юстиції України Антона Янчука, йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства юстиції.

Як повідомлялося, Кабмін 24 лютого 2016 року постановив створити Національне агентство з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними корупційним шляхом. Агентство за запитом правоохоронних органів здійснюватиме пошук активів, і в Україні, і за кордоном, провадитиме реєстр заарештованого та конфіскованого майна за кримінальними провадженнями, управлятиме таким майном у прозорий і прибутковий для держави та громадян спосіб.

А.Янчук (народився 11 липня 1984 року в Києві) у 2007 році закінчив Київський національний університет ім. Т.Шевченка за спеціальністю "правознавство", здобув кваліфікацію "магістр права". З жовтня 2007 року по вересень 2010 року аспірант Київського національного університету ім. Т.Шевченка. Кандидат юридичних наук. З травня по червень 2014 р. - помічник міністра юстиції України. З червня 2014 р. по січень 2015 р. - заступник міністра юстиції України з питань європейської інтеграції. З 21 січня 2015 р. - заступник міністра юстиції України.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ