Події

Патрульні Києва пройдуть безкоштовні курси англійської мови

600 патрульних поліцейських Києва пройдуть безкоштовний курс вивчення англійської мови за найкращими міжнародними стандартами.

"2016 рік був роком англійської мови в Україні, і за цей рік стартувало багато цікавих проектів, зокрема цей проект "Англійська мова для патрульної поліції", - сказала посол Великої Британії в Україні Джудіт Гоф під час запуску проекту в Києві у вівторок.

Д.Гоф повідомила, що до проекту залучено 14 викладачів Британської Ради в Україні, які протягом семи місяців (перший етап триватиме три місяці - ІФ) навчатимуть поліцейських столиці англійської мови.

"Ми очікуємо, що ця програма допоможе їм (патрульним - ІФ) у щоденній роботі, поліпшить імідж України за кордоном", - зазначила посол США в Україні Марі Йованович.

Курс розрахований на 120 навчальних годин на одну людину. Вивчати англійську патрульні поліцейські будуть у вільний від роботи час.

У розробці програми курсу використовують найкращі практики Британської Ради та уряду США з викладання англійської мови для представників правоохоронних органів у різних країнах світу.

Проект фінансує Британська Рада в Україні спільно з посольством США в Україні за координаційної та комунікаційної підтримки громадської організації Capital English. Партнери проекту - Національна поліція України та Київська міська державна адміністрація.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ