Події

Загалом близько 900 автомобілів прибуло до КПВВ на Донбасі в неділю вранці

Пасажиро-транспортний потік через розташовані на лінії розмежування сторін у зоні проведення АТО контрольні пункти в'їзду-виїзду залишається інтенсивним, повідомляє в неділю вранці прес-служба Держприкордонслужби України.

Загалом за минулу добу КПВВ перетнуло 20,5 тис. людей і 3,6 тис. транспортних засобів.

Для перетину лінії розмежування уранці в неділю до КПВВ "Майорське" прибуло на в'їзд 50, на виїзд - 220 транспортних засобів, КПВВ "Мар’їнка" - 250/180, КПВВ "Новотроїцьке" - 0/50, КПВВ "Гнутове" - 90/60 автомобілів.

Також в українському прикордонвідомстві зазначили, що прикордонники, які несуть службу на лінії розмежування, продовжують виконувати завдання щодо недопущення перевезення переміщуваних із порушеннями товарів.

Так, у суботу на КПВВ "Мар’їнка" і "Майорське" прикордонники Краматорського загону спільно з працівниками фіскальної служби виявили два автомобілі, якими на не контрольовану владою України територію перевозили значну кількість взуття. Обидва транспортні засоби з товарами на загальну суму 75 тис. грн передано взаємодіючим підрозділам для ухвалення правового рішення.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ