Події

Бойовики 25 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ в зоні АТО в понеділок

В зоні проведення антитерористичної операції в понеділок станом на 18:00 зафіксовано 25 випадків відкриття вогню бойовиками по позиціях українських військових, повідомляють в штабі АТО.

"З опівночі і до 18:00 в районі проведення антитерористичної операції з боку російсько-окупаційних військ по позиціях Збройних сил України зафіксовано 25 випадків відкриття вогню", - сказано в зведенні прес-центру штабу АТО на офіційній сторінці у Фейбсук в понеділок увечері.

Як повідомляється в зведенні, на маріупольському напрямку сталося 15 обстрілу. "У районах Гранітного і Гнутового бойовики використовували стрілецьку зброю, в Красногорівці і Павлополі проти сил АТО, супротивник вів вогонь з мінометів калібру 82мм, а в Широкиному і Мар’їнці - з кулеметів, гранатометів і мінометів 120 калібру", - сказано в повідомленні.

На донецькому напрямку, за інформацією штабу, бойовики 8 разів порушували режим тиші. Обстріл в Луганському стався із застосуванням кулеметів, гранатометів різних систем, озброєння БМП, а в Авдіївці, окрім цього, із застосуванням мінометів калібру 120 мм.

На луганському напрямку НЗФ 2 рази обстріляли українських військовослужбовців у Новоолександрівці з мінометів калібру 82 мм і гранатометів.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ