Події

Один український військовий поранений у зоні АТО за добу

У зоні проведення АТО на сході України за минулу добу внаслідок ворожих обстрілів жоден український військовий не загинув, один дістав поранення, повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко.

"За минулу добу внаслідок активних бойових дій не загинув жоден наш військовий, один дістав поранення. Це сталося в Авдіївці, внаслідок ворожих обстрілів", - сказав він на брифінгу в п'ятницю в Києві.

Спікер Міноборони розповів, що на луганському напрямку вперше епіцентром став Станично-Луганський район. Противник застосовував міномети і легке озброєння. Крім того, збройні провокації були в Трьохізбенці, Новозванівці. Загалом за минулу добу на луганському напрямку зафіксовано дев’ять обстрілів українських позицій, один - із важкого озброєння.

А.Лисенко зазначив, що на донецькому напрямку, як і раніше, противник обстрілює район авдіївської промзони, застосовуючи при цьому міномети, а також гаубиці 152 мм.

Він також поінформував, що було зафіксовано обстріли в Луганському і Новгородському. Загалом на донецькому напрямку було зафіксовано шість обстрілів, чотири - з важкого озброєння.

На маріупольському напрямку обстріли тривають на ділянці фронту Красногорівка-Мар’їнка", а також у Тарамчуці та Широкиному.

За словами А.Лисенка, практично на всій лінії фронту було зафіксовано низку збройних провокацій з боку бойовиків. Загалом же на маріупольському напрямку зафіксовано 26 обстрілів українських позицій, 13 з яких - із важкого озброєння.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ