Події

Червоненко запускає в Україні аналог Uber для вантажоперевізників

Онлайн-платформу для вантажоперевізників A2B Direct, ідеологом якої виступив український бізнесмен, екс-нардеп та екс-міністр транспорту України Євген Червоненко, буде презентовано в Україні 20 жовтня.

"37 років тому я розпочав свою кар'єру за кермом далекобійного МАЗу і дуже добре розумію цю сферу. Я чудово знаю, як складно дається українському вантажоперевізнику кожна копійка. A2B Direct - це інноваційний логістичний "друг", який дасть змогу забезпечити найкращий сервіс і скоротити витрати на експедиторів - кровопивців українського і глобального ринків. Для моєї країни це "реформа знизу", і я пишаюся, що запускаю її з України", - написав він на своїй сторінці в мережі Facebook.

Згідно з його публікацією, онлайн-сервіс A2B Direct забезпечує пряму взаємодію між вантажоперевізниками і вантажовласниками на всіх етапах. Онлайн надає пошук оптимального вантажного перевізника, здатний тримати зв'язок із водієм 24/7, забезпечує весь цикл документообігу, страховий та юридичний супровід. Користувачі сервісу зможуть відстежувати свій вантаж онлайн і повністю позбутися експедиторських націнок.

Перевізники та вантажовласники зможуть швидко знаходити актуальні операції й планувати своє завантаження, скоротивши холості пробіги до мінімуму.

Із жовтня в Україні сервіс працює в тестовому режимі, а вже в 2017 році буде доступний і для користувачів близького зарубіжжя. Реєстрація доступна на сайті сервісу та є безкоштовною для користувачів до кінця 2016 року.

"Підтримувати вантажоперевізника в проекті A2B Direct спеціальними умовами на власні продукти зголосилися лідери ринку фінансів, палива, страхування і телекомунікацій. Користувачі сервісу автоматично отримують доступ до привілеїв і знижок від партнерів проекту", - йдеться в публікації.

Серед партнерів проекту зазначені "Київстар", WOG, "OККО", Альфа-Банк Україна, ПАТ "Банк Восток", страхова компанія Unison. Проект запускається за підтримки Асоціації міжнародних автомобільних перевізників.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ