Події

Керівника столичного управління Держлікслужби визнано переможцем конкурсу на заміщення посади глави відомства

Переможцем конкурсу на посаду глави Державної служби з лікарських засобів і контролю за наркотиками (Держлікслужба) визнано Наталію Гудзь, яка очолює територіальне управління відомства в Києві.

Згідно з повідомленням на сайті Національного агентства України з питань державної служби (Нацдержслужба), відповідне рішення конкурсна комісія ухвалила в п'ятницю, 30 вересня.

Першим заступником голови служби визначено Владислава Циліна.

Як повідомлялося, до участі в конкурсі на посаду глави відомства були допущені восьмеро осіб, на посаду заступника глави відомства - п'ятеро кандидатів.

Крім Н.Гудзій, на посаду глави Держлікслужби претендували доцент Національного медуніверситету ім. Богомольця Наталія Шолойко, начальник управління ліцензування, квот і дозволів Держслужби з контролю за наркотиками Олег Дзисяк, завідувач кафедри аптечної та промислової технології ліків НМУ ім. Богомольця Костянтин Косяченко, глава правління ГО "Спілка споживачів медпослуг, лікарських засобів і виробів медичного призначення" Владислав Онищенко, голова правління ГО "Всеукраїнська фармацевтична палата" Олег Клімов і приватний підприємець Іван Бавикін, якого екс-міністр охорони здоров'я Олександр Квіташівілі пропонував в 2015 році на посаду гендиректора Державного експертного центру (ДЕЦ).

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ