Події

Майже 419 тисяч сімей в Дніпропетровській області отримують субсидію

Приблизно за останні два тижні вересня управління соціального захисту населення Дніпропетровської області нарахувало субсидію 4 тис. сімей, а загалом державну допомогу на оплату комунальних послуг отримують майже 149 тис. сімей регіону, повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

"На Дніпропетровщині субсидію отримують майже 419 тисяч сімей області. Лише за останній тиждень за оформленням такої держдопомоги в управління соцзахисту населення області звернулися майже 7 тисяч сімей, 4 тисячам її призначено", - зазначив В. Резніченко, наголосивши, що зараз Дніпропетровщина - лідер країни за кількістю призначених субсидій.

За його словами, за такою держдопомогою можна звертатися в будь-який час. До місцевого управління соцзахисту потрібно подати лише два документи - заяву та декларацію про доходи. Це можна зробити особисто, надіслати поштою або через портал igov.org.ua.

Субсидія призначається з першого числа місяця, в якому подано заяву, і до завершення опалювального періоду. На наступні 12 місяців субсидія перераховується автоматично.

Додаткова інформація надається в департаменті соціального захисту Дніпропетровської ОДА: (056) 713-65-60, 713-66-18, 713-63-09, 713-62-21, або безкоштовно та цілодобово через урядову "гарячу лінію" 15-45.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ