Події

Поліція розслідує інцидент між депутатами Парасюком та Вілкулом

Голова Національної поліції України Хатія Деканоїдзе повідомила, що у зв'язку з інцидентом, що стався між народними депутатами Володимиром Парасюком та Олександром Вілкулом, поліція розслідує кримінальне провадження за статтею "хуліганство".

"Так, 296-та стаття", - сказала голова Нацполіції журналістам у п'ятницю, відповідаючи на запитання про те, чи відкрито провадження за фактом інциденту між народними депутатами.

За словами Х.Деканоїдзе, звернення до поліції від учасників конфлікту не було, був виклик на 102, і приїхала поліція.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Києва, повідомлення про бійку на вулиці Дегтярівській надійшло до чергової частини Головного управління Національної поліції в Києві о 22:10 22 вересня.

За викликом виїхало керівництво Шевченківського управління поліції та слідчо-оперативна група. На місці події правоохоронці попередньо встановили, що конфлікт у приміщенні телеканалу виник між двома народними депутатами. Згодом один із них пошкодив автомобіль, яким користується інший нардеп.

"Наразі з офіційними заявами до поліції Києва учасники конфлікту не зверталися. Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Проводиться розслідування", - йдеться в повідомленні.

Напередодні пізно ввечері у будівлі телеканалу "112. Україна" після закінчення ефіру сталася сутичка між його учасниками - О.Вілкулом та В.Парасюком. Після програми В.Парасюк дочекався біля студії свого опонента, зав'язалася бійка, яку рознімала охорона.

Пізніше В.Парасюк бив ногами автомобіль опонента, намагався виламати двері і надряпав напис на капоті.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ