Події

Суд відсторонив Перелому від посади члена наглядової ради "Укрнафти", зрівнявши представників НАК з міноритаріями

Солом'янський районний суд Києва рішенням від 20 вересня відсторонив Сергія Перелому від посади члена наглядової ради ПАТ "Укрнафта", повідомила прес-служба НАК "Нафтогаз України".

У НАК зазначають, що НР складається з 11 членів ради, з яких шість представники держхолдингу, п'ять – міноритарних акціонерів.

"Після рішення суду кількість представників "Нафтогазу" і міноритаріїв зрівнялася. Враховуючи, що колишній співробітник "Нафтогазу" Петро Столяр відмовляється від участі у засіданнях наглядової ради "Укрнафти", представники компанії виявилися в цьому органі в меншості", - звертають увагу в прес-службі.

Як повідомлялося, раніше С. Перелому усунули з посади першого заступника голови правління НАК рішенням Апеляційного суду Києва.

У "Нафтогазі" раніше вже висловлювали занепокоєння тим, що уряд поки що не заповнив вакантні позиції в правлінні держхолдингу, хоча відповідні пропозиції на розгляд подавалися неодноразово.

НАК "Нафтогаз України" належить 50%+1 акція "Укрнафти", групі компаній, пов'язаних з акціонерами Приватбанку, – близько 42% акцій.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ