Події

Близько 200 українських розвідників нагороджено посмертно за час російсько-української війни

Міністр оборони України Степан Полторак і начальник Генерального штабу - головнокомандувач Збройних сил України Віктор Муженко привітали військових розвідників із професійним святом.

"У цей складний для нашої держави час, коли відбувається випробування війною, воїни-розвідники професійно та бездоганно виконують найвідповідальніші завдання в ході антитерористичної операції на сході України, слугують яскравим прикладом самовідданого служіння батьківщині", - йдеться в привітанні глави Міноборони.

С.Полторак зазначив, що завдяки об'єктивній та оперативній інформації, здобутій розвідниками в складних бойових умовах, приймаються важливі стратегічні рішення, "які наближають нашу перемогу".

У свою чергу В.Муженко також вказав на високий професіоналізм українських розвідників. "Для наших розвідників відданість Україні, військовій справі і побратимам – це спосіб і стиль їхнього життя та професійної діяльності. Розвідник - це покликання!", - написав він на сторінці у Facebook.

Начальник Генштабу також повідомив: "За роки російсько-української війни державні нагороди отримали 1135 воєнних розвідників, із них 188 - посмертно".

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ