Події

Жителі Миколаївської області перекривали трасу державного значення з вимогою негайного ремонту доріг

Жителі м. Новий Буг Миколаївської області в суботу вранці перекривали трасу державного значення "Дніпропетровськ – Миколаїв" з вимогою негайного ремонту доріг Новобузького району.

"Близько 6:00 27 серпня на в'їзді в м. Новий Буг у Кіровоградському напрямку була проведена акція, під час якої громадяни вкотре звернулися до владних органів із вимогами негайно розпочати ремонт дорожніх шляхів в районі", - повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області в суботу.

З учасниками акції поспілкувалися представники органів місцевого самоврядування та державної адміністрації. "Громадяни повідомили, що зазначена акція - попереджувальна, і якщо протягом тижня не почнеться відновлення асфальтового покриття, то рух транспорту буде перекрито на невизначений термін", - поінформували в поліції.

За інформацією місцевого видання "НикВести", протестувальники перекривали трасу "Дніпропетровськ – Миколаїв", але після консультації з обласним управлінням автодоріг учасники акції ухвалили рішення розблокувати дорогу і чекати ремонтної техніки.

У поліції уточнили, що захід тривав близько 1,5 години, після чого учасники звільнили дорогу.

Співробітники Новобузького відділу поліції ГУ Національної поліції в Миколаївській області внесли інформацію про подію в Єдиний облік.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ