Події

Парад у День Незалежності покаже ворогові потужність війська, а українському народу

Президент України Петро Порошенко наголошує, що парад військ у день Незалежності покликаний продемонструвати противнику силу української армії, а союзникам - досягнення українським силових структур.

"Післязавтра прийдіть і подивіться парад, який робиться не лише для того, щоб продемонструвати ворогові нашу потужність, а нашим союзникам та партнерам - що ми зробили за два роки, побудувавши, створивши з нуля нову українську армію, нову Службу безпеки, нові Збройні сили тощо", - сказав глава держави під час вручення працівникам СБУ ключів від квартир у Києві в понеділок.

За словами П.Порошенка, цей парад - демонстрація "насамперед українському народу, що нам є чим та як захистити мир і спокій нашої держави та народу".

Президент зазначив, що представники СБУ також братимуть участь у парадних розрахунках.

Він також високо оцінив професіоналізм і досягнення спецслужби.

"Зараз я як президент, як верховний головнокомандувач хочу наголосити, що ніколи діяльність СБУ не була на такому високому рівні... Сьогодні ви (працівники СБУ - ІФ) разом зі Збройними силами, іншими військовими формуваннями є фундаментом, надією нашої держави та нашої незалежності", - наголосив президент.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ