Події

Противник планує перемістити з Донецька до лінії зіткнення комплекси радіоелектронної боротьби

Командування 1-го (Донецьк) і 2-го (Луганськ) армійських корпусів ЗС РФ продовжують здійснювати ротацію і посилення передових підрозділів на Донбасі, інформує Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

"9 серпня через Донецьк у напрямку лінії зіткнення планується переміщення комплексів радіоелектронної боротьби Р-330 "Житель" і "Леєр-3" зі складу окремої роти радіоелектронної боротьби (Донецьк) 1 АК", - ідеться в повідомленні ГУР на сторінці в Фейсбуці у вівторок.

На Новоайдарському напрямку в районі н.п. Піонерського здійснюється інженерне обладнання позицій 3-го мотострілецького батальйону 2-ої окремої мотострілкової бригади (Луганськ) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ. На Слов'янському - перевірка системи сповіщення 6-го окремого механізованого полку (Стаханов) 2 АК, крім того, здійснено ротацію передових підрозділів 3-ої окремої мотострілкової бригади (Горлівка) 1 АК (Донецьк).

На донецькому напрямку до Донецька переміщена група снайперів; в Олександрівку - два мотострілкових взводи 100-ої окремої мотострілкової бригади (Донецьк), до Ясинуватої - чотири паливозаправники і два вантажних автомобілі з боєприпасами; в Моспіно - артилерійський взвод гаубичного самохідного артилерійського дивізіону 5-ої окремої мотострілкової бригади (Макіївка) 1 АК.

На маріупольському напрямку здійснено ротацію передових підрозділів 9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК.

У ГУР також повідомляють, що з Донецької обласної клінічної лікарні Калініна (Донецьк) виписано 80 поранених, стан яких оцінюється як "задовільний". Іншу частину поранених перевезли в більш віддалені лікувальні установи.

Що стосується поранень, протягом доби поранені дев’ятеро російських військовослужбовців з різних бригад.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ