Події

Глава "Укрзалізниці" розраховує вивести протягом півроку на ринок бренд UZ Cargo International

Голова правління ПАТ "Укрзалізниця" Войцех Балчун заявляє про необхідність активізувати міжнародну діяльність компанії, у зв'язку з чим має намір протягом півроку створити міжнародний бренд UZ Cargo International.

Про це В. Балчун написав на своїй сторінці в мережі Facebook, розповідаючи про план дій правління ПАТ, що він передав до Міністерства інфраструктури 25 липня.

"Головною метою наших дій протягом найближчих шести місяців буде боротьба з корупцією. Зокрема, через запровадження прозорих тендерних процедур. Суттєва зміна підходів - специфікації тендерів, що готуються під реалізацію проектів, вони повинні надавати можливість отримати якомога більш ринкові пропозиції", - написав він.

В. Балчун також написав, що багато уваги приділятимуть змінам у пасажирських перевезеннях, підготовці до модернізації рухомого складу, запуску нових сполучень і поліпшенню сервісу для пасажирів.

"Від елементарної чистоти поїздів – до значного підвищення якості обслуговування туристів. Загалом підготовлено і найближчим часом почнуть впроваджуватися принципи плану відновлення нормальної діяльності пасажирських перевезень. У вантажних перевезеннях наша ініціатива спрямована на унеможливлення корупційних дій, зокрема тих, які проходили через непрозорий розподіл вагонів", - написав глава "Укрзалізниці".

Він додав, що в найближчі місяці буде організовано пілотну комп'ютерну систему, що автоматично розподілятиме вагони між клієнтами, що унеможливить свавілля чиновників.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ