Події

За добу в зоні АТО семеро українських військових загинули

За минулу добу в результаті бойових дій на Донбасі семеро українських військовослужбовців загинули, 14 поранені, повідомив спікер Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко.

"За минулу добу в результаті бойових дій семеро українських військовослужбовців загинули, 14 поранені", - сказав А.Лисенко на брифінгу у вівторок в Києві.

Спікер АП поінформував, що на Луганському напрямку поновилися обстріли з боку бойовиків. Так, за минулу добу під обстріл потрапили Попасна, Кримське, Станиця Луганська. Противник застосовував міномети, гранатомети, великокаліберні кулемети.

На донецькому напрямку тривають обстріли Горлівки, Зайцевого, Майорська як з важкого, так і легкого озброєння. Також був обстріляний прикордонний пункт на в'їзді в Горлівку. Крім того, посилилися обстріли позицій української армії на Світлодарській дузі. Так, поблизу н.п. Миронівського по позиціях сил АТО було випущено 20 мін.

Відновилися ворожі обстріли на підступах до Донецького аеропорту. На маріупольському напрямку противник 22 рази порушував режим тиші. Позиції в Мар'їнці та Красногорівці противник обстрілював з мінометів, а також зі стрілецької зброї. Також обстріли були зафіксовані в Новотроїцькому, Старогнатівці, Гнутовому.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ