Події

Луценко представив нового прокурора Рівненської області

Генеральний прокурор України Юрій Луценко представив нового прокурора Рівненської області Олега Соболя.

Як повідомляється на сторінці в Фейсбук Генеральної прокуратури України, представлення відбулося в п'ятницю ввечері в Рівному.

Старший радник юстиції Соболь Олег Миколайович народився 9 квітня 1972 р у Львові. У 1994р закінчив юридичний факультет Львівського держуніверситету імені Івана Франка. Обіймав посади першого заступника прокурора Івано-Франківська, першого заступника прокурора Львова, прокурора Львова. Від серпня 2014 р і дотепер обіймав посаду заступника прокурора Львівської області.

Як повідомлялося, 4 липня 2016 Ю.Луценко повідомив, що має намір відсторонити від виконання посадових обов'язків прокурора Рівненської області Анатолія Ковальчука, а згодом повністю змінити керівництво обласної прокуратури в зв'язку з виявленням причетності правоохоронців Рівненщини до незаконного видобутку бурштину.

Були затримані п'ять учасників схеми незаконного видобутку та реалізації бурштину в рамках операції "Бурштин". Серед затриманих - заступник прокурора Рівненської області Андрій Боровик. 7 липня суд в Києві суд заарештував усіх п'ятьох фігурантів схеми незаконного видобутку та реалізації бурштину з можливістю внесення застави, зокрема А.Боровика.

6 липня 2016р Ю.Луценко звільнив з посади та органів прокуратури прокурора Рівненської області Анатолія Ковальчука.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ