Події

Поліцейські знайшли чиновника "Укрзалізниці" Федорка, що спровокував ДТП, незабаром йому буде вручено підозру

Місце перебування директора з вантажних перевезень та логістики Івана Федорка, призвідника ДТП, в якому постраждав журналіст і його сім'я, встановлено, - він перебуває в лікарні, найближчим часом йому буде повідомлено про підозру в скоєнні злочину, заявляє голова Національної поліції України Хатія Деканоїдзе.

"Ми встановили його місцезнаходження, і наші слідчі працюють, незабаром вручимо підозру. Ми знаємо, де він перебуває, і найголовніше, там мобілізовані наші працівники, які спостерігають за процесом. Він у лікарні", - сказала голова Нацполіції журналістам у понеділок у Києві, відповідаючи на запитання про те, які дії Нацполіція вживає стосовно винуватця ДТП, в якому постраждав журналіст і його сім'я.

При цьому Х.Деканоїдзе додала: "Дуже скоро він відповість за це серйозне правопорушення". Вона також наголосила, що ця людина непричетна до органів МВС.

Як повідомлялося, вночі в понеділок шеф-редактор LB.ua Соня Кошкіна написала, що фотокореспондент видання Макс Левін потрапив в аварію в Київській області, внаслідок якої серйозно постраждали дружина та син фотографа.

Крім того, вранці в понеділок народний депутат фракції "Народний фронт", радник глави МВС Антон Геращенко на своїй сторінці у Facebook підтвердив зазначену інформацію.

"Дружину Максима та одного з його малолітніх синів доправлено до лікарні з численними травмами. П'яний негідник спочатку розмахував посвідченням помічника ветеранської організації МВС, а коли нові патрульні поліцейські пояснили йому, що ксиви більше не працюють, утік із лікарні, де мали проводити огляд на алкоголь. За цим фактом проводитися службова перевірка", - повідомив А.Геращенко.

За фактом ДТП розпочато кримінальне провадження. І.Федорка розшукують працівники кримінального розшуку.

Крім того, міністр інфраструктури Володимир Омелян звернувся до керівника ПАТ "Укрзалізниця" В.Бальчуна з проханням звільнити І.Федорка. Після цього голова правління ПАТ "Укрзалізниця" Войцех Бальчун відсторонив І.Федорка від виконання посадових обов'язків на період з'ясування обставин ДТП.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ