Події

Словацький сервіс замовлення таксі Hopin вийшов на український ринок

Мобільний додаток замовлення таксі Hopin (Словаччина) з 1 липня розпочинає роботу в Києві.

Як повідомив генеральний директор компанії Мартін Вінклер на прес-конференції в Києві в середу, за допомогою додатка можна визначити вартість проїзду, тип авто, попередити водія про запізнення, відстежувати наближення автомобіля.

Мінімальне замовлення становить 40 грн, вартість проїзду 1 км - 6 грн.

За його словами, до кінця поточного року компанія має намір вийти в Києві на кількість водіїв у 2 тис. і на 500 тис. замовлень на місяць.

Оплачувати проїзд у такому таксі можна готівкою або банківською картою через додаток.

Відповідаючи на запитання про законність роботи, директор із маркетингу українського підрозділу компанії Вадим Юрик зазначив, що питання роботи врегульовано юридично, є представництво в Україні. Він наголосив, що ринок таксі, на жаль, в Україні поки що неврегульований, і близько 90% водіїв працюють без жодних дозвільних документів.

"Сподіваємося, що це питання незабаром вирішиться", - додав він, не уточнивши, однак, яким чином регулюється питання сплати податків з діяльності таксистів.

В.Юрик додав, що компанія, перш ніж надати дозвіл водію працювати з нею, проводить із ним співбесіду і стежить за його рейтингом у додатку.

В майбутньому, за його словами, компанія має намір працювати у низці великих міст України.

За словами М.Вінклера, до кінця поточного – початку наступного року розглядаються Львів та Одеса, потім - Дніпро та Харків.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ