Події

Податківці в Маріуполі запобігли незаконному відшкодуванню понад 20 млн грн ПДВ підприємством, підконтрольним російській групі

Співробітники податкової поліції запобігли незаконному відшкодуванню понад 20 млн грн ПДВ підприємствам, зареєстрованим у Маріуполі (Донецька обл), які провадять діяльність в окупованому Криму, повідомив перший заступник Державної фіскальної служби України (ДФС), керівник податкової поліції Сергій Білан.

"У Донецькій області співробітники податкової поліції запобігли незаконному відшкодуванню податку на додану вартість на суму понад 20 мільйонів гривень. Встановлено, що підприємство з іноземними інвестиціями, зареєстроване в Маріуполі і підконтрольне російській фінансово-промисловій групі, фактично провадить діяльність на території окупованого Криму", - написав він на сторінці в «Фейсбуці» в суботу.

За даними С. Білана, посадові особи підприємства безпідставно завищили обсяги господарських операцій і виконаних робіт, які були оформлені без їх фактичного проведення.

За цим фактом порушено кримінальне провадження, здійснюється досудове слідство.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ