Події

Детективи НАБУ, які здійснюють обшук у провадженні стосовно заступника прокурора Колесника, заблоковані невідомими в камуфляжі

Детективи Національного антикорупційного бюро України, які здійснюють обшук у приміщенні ТОВ "Юридична компанія "Студія права" у провадженні стосовно заступника прокурора Київської області Олександра Колесника, заблоковані в приміщенні невідомими в камуфляжі, останні погрожують силовим захопленням приміщення, повідомила прес-служба НАБУ в четвер увечері.

"Станом на 22:00 біля входу в приміщення знаходилося близько 30 людей. Близько 22:10 під’їхали невідомі люди у камуфляжі, які повідомили про те, що вони є представниками громадської організації та погрожували силовим захопленням приміщення", - йдеться в повідомленні прес-служби НАБУ, оприлюдненому на сторінці у Facebook.

Згідно з повідомленням, обшук триває з ранку четверга, 16 червня. Як повідомляє прес-служба НАБУ, протягом усього дня з боку невідомих осіб, які представлялися адвокатами, неодноразово здійснювалися "провокаційні дії стосовно детективів під приводом того, що в приміщенні знаходяться їхні робочі місця".

Також на початку обшуку десять осіб намагалися проникнути до приміщення з метою перешкоджання слідчим діям, йдеться в повідомленні.

Детективи та співробітники Управління спеціальних операцій поки що уникають провокацій і здійснюють відеофіксацію подій.

Як повідомлялося, 21 травня Солом’янський райсуд заарештував заступника прокурора Київської області Олександра Колесника на два місяці з можливістю внесення застави у розмірі 5,5 млн грн.

Голова Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник, виступаючи в парламенті, повідомив, що за махінації з цукром на $300 млн було затримано заступника прокурора Київської області. Злочин кваліфіковано за ч. 2 ст. 364 КК України (зловживання владою або службовим становищем).

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ