Події

Кабмін спрямував 1,5 млрд грн на ремонт автодоріг за рахунок реструктуризації кредитів "Укравтодору"

Кабінет Міністрів України ухвалив рішення спрямувати 1,5 млрд грн на ремонтні роботи на автомобільних дорогах країни за рахунок реструктуризації кредитів, залучених у попередні роки Державним агентством автомобільних доріг України ("Укравтодор").

"З огляду на реструктуризацію трьох кредитів, залучених "Укравтодором" під державні гарантії в попередні роки, видатки за бюджетною програмою виконання боргових зобов'язань будуть менші за передбачені законом України про держбюджет на цей рік. Пропонується перерозподілити частину цих видатків в обсязі 1,5 млрд грн на виконання бюджетної програми з розвитку дорожньої мережі та утримання автодоріг загального користування, а саме на поточний дрібний ремонт доріг, при цьому частину перерозподілених коштів в обсязі 500 млн грн планується спрямувати на облаштування захисних покриттів на окремих ділянках автодоріг із великою кількістю вибоїн", - сказав міністр інфраструктури Володимир Омелян під час засідання Кабінету Міністрів у середу.

За його словами, таким чином, країна отримає ще від 100 до 250 км відремонтованих доріг. Зазначене рішення було проголосоване членами уряду.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ