Події

Затримано не менше ніж п'ятьох прикордонників, які в зоні АТО за 200 грн "забезпечували квитками" позачерговий проїзд через КПВВ

Правоохоронці припинили систематичне отримання щоденних хабарів військовослужбовцями ВПС "Бахмут" прикордонного загону Краматорська в зоні АТО, які за 200 грн надавали право позачергового проїзду на окуповану територію України, повідомив заступник генерального прокурора України - головний військовий прокурор Анатолій Матіос на своїй сторінці у Facebook у середу вранці.

"Під час документування вчинення злочину, після отримання від підлеглого частини такої неправомірної вигоди в сумі 43 тис. грн, за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (хабар), затримано на "гарячому" начальника відділу прикордонної служби "Бахмут" майор М., гроші вилучено", - йдеться в повідомленні.

Окрім цього, під час проведення невідкладних обшуків за місцем проживання військовослужбовців зі складу зміни прикордонних нарядів вилучено грошові кошти на загальну суму близько 600 тис. грн.

"Документуємо, оформляємо протоколи затримання не менше ніж п’яти прикордонників", - зазначив А.Матіос.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ