Події

Надія Савченко: Я працюватиму, щоб полонені повернулися живими, щоб Україна була сильною

Народний депутат Надія Савченко, яка повернулася в Україну, заявляє про готовність працювати над тим, щоб усі полонені повернулися додому живими.

"Я працюватиму для того, щоб, по-перше, кожен полонений, який живий, повернувся живим, щоб якомога менше загинуло, і будемо працювати для того, щоб Україна була сильною", - сказала вона на спільній з президентом України Петром Порошенком прес-конференції в середу в Києві.

Н.Савченко також привітала Мінські угоди і висловилася за те, щоб вони були виконані.

"Дуже добре, що є Мінські угоди. Дуже добре, що вони будуть виконуватися, тому що ми зробимо все для того, щоб вони виконувалися", - заявила Н.Савченко.

Разом з тим вона сказала: "Я не хочу, щоб люди хотіли війни, я хочу, щоб вони хотіли миру. Але, на жаль, мир можливий тільки через війну - буває такий рубіж, після якого іншого шляху немає".

Крім того, Н.Савченко звернулася до громадян Росії: "Хочу передати привіт передусім росіянам і сказати, що нема чого боятися. З колін треба вставати".

За її словами, вона розуміє, що такій країні, як Росія, вставати з колін нелегко, але "якщо вони хочуть також жити в злагоді, як ми, то їм треба вставати з колін, а нам не дати їм прийти сюди, не дати їм пройти далі, ніж вони собі думають".

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ