Події

Глава Мінфіну визначився з кандидатурами своїх заступників

Міністр фінансів Олександр Данилюк має намір продовжити співпрацю зі своїм заступником з Оксаною Маркаровою та просить уряд призначити йому п'ять нових заступників.

"Важливий день. Подаю в апарат Кабміну кандидатури моїх заступників. Це Яна Бугримова, Юрій Буца, Світлана Воробей, Оксана Маркарова, Євген Капінус і Сергій Марченко", - написав він у своєму блозі у Facebook у п'ятницю вранці.

"Ці люди мають добру репутацію в економічному середовищі, сподіваюся, вже сьогодні ми почнемо працювати на повну", - додав О.Данилюк.

Нині у міністра чотири заступники: окрім керівника апарату О.Маркарової, це також Роман Качур, Олена Макеєва та Артем Шевальов, двоє останніх раніше вже заявили про рішення піти у відставку.

Я.Бугримова та С.Марченко працювали під керівництвом О.Данилюка в Координаційному центрі (КЦ) із впровадження економічних реформ при президенті України, спеціалізуючись відповідно на темах енергетики, енергоефективності та ЖКГ і житлової політики та держфінансів і співпраці з МФО.

Ю.Буца є членом Нацкомісії з цінних паперів та фондового ринку, Є.Капінус - керівником Головної служби соціально-економічного розвитку секретаріату президента України, а С.Воробей працювала в Мінфіні начальником управління організації та аналізу інформації, начальником відділу місцевих податків, зборів та інших питань оподаткування, заступником директора департаменту адміністрування платежів.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ