Події

Порошенко відзначає значні досягнення українського ВПК, зокрема успішне випробування нових снарядів до РСЗВ "Смерч"

Президент України Петро Порошенко повідомив про значні успіхи та досягнення вітчизняного військово-промислового комплексу.

"Вітчизняний ВПК розробив сучасні протитанкові ракетні комплекси, міномети різних калібрів, високоточний артилерійський снаряд та інше", - сказав він під час презентації нових і модернізованих зразків озброєння і військової техніки ракетних військ та артилерії в смт Дівички Київської області в середу.

Крім того, за словами П.Порошенка, на завершальній стадії перебувають роботи зі створення сучасних комплексів управління, модернізації систем залпового вогню та інші проекти.

"Суттєвим досягненням є успішно проведені у березні цього року перші випробування вітчизняного високоточного снаряда "Вільха". Це снаряд до реактивної системи залпового вогню (РСЗВ) "Смерч", і ці успішні випробування дають упевненість у позитивному результаті його розробки", - зазначив глава держави.

Президент подякував вітчизняним розробникам і підприємствам ВПК за їх працю та їх вдосконалені винаходи, які допомагають ефективно обороняти Українську державу та зберегти життя українців.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ