Події

МЗС України повернуло додому 11 громадян, які застрягли в Канаді через шахрайство туроператора

В аеропорту канадського міста Торонто одній із європейських авіакомпаній було відмовлено у посадці на літак 11 громадян України у зв'язку з анулюванням їхніх авіаквитків, повідомляє прес-центр Міністерства закордонних справ України.

"Як повідомило керівництво авіаперевізника, проїзні документи громадян України було скасовано через недобросовісні дії туристичного оператора, який надавав послуги українцям", - йдеться в повідомленні.

Після отримання сигналу про потрапляння громадян України у надзвичайну ситуацію в межах консульського округу Генерального консульства України в Торонто, консульські посадові особи установи невідкладно виїхали в міжнародний аеропорт "Пірсон" і вжили вичерпних заходів із метою надання консульського захисту співвітчизникам.

Генконсульство забезпечило українцям безкоштовне проживання в готелі, організувало харчування на період всього їх вимушеного перебування в Торонто, здійснило безкоштовні трансфери, надало необхідну матеріальну допомогу та забезпечило їх повернення додому.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ