Події

Український військовий загинув, троє поранені в зоні АТО за добу

В зоні проведення антитерористичної операції на сході України за минулу добу один український військовослужбовець загинув, ще троє поранені, повідомив спікер Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.

"Один український воїн загинув, ще троє поранені. Військовий загинув під час мінометного обстрілу в Зайцевому, двоє були поранені під час мінометного обстрілу в Майорську, один - Мар’їнці", - сказав він на брифінгу в п'ятницю в Києві.

За словами А.Лисенко, обстановка в зоні проведення операції загострилася, бойовики здійснили 81 обстріл українських позицій.

"Супротивник 12 разів застосовував важке озброєння. Спокійною ситуація залишалася лише на луганському напрямку, там за добу не було жодного пострілу у бік українських позицій", - заявив спікер АП.

На донецькому напрямку активні бойові дії велися по усій лінії фронту, найскладнішоюй ситуація залишається в Зайцевому і Майорську, там у бік позицій сил АТО бойовики випустили 160 мінометних мін різного калібру.

У районі Донецького аеропорту лінія оборони залишається незмінною.

На маріупольському напрямку - в Мар’їнці - супротивник застосував гранатомети, був поранений місцевий житель. Мінометний обстріл з боку НЗФ був у Гнутовому і Талаківці.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ