Події

РНБО України розгляне держоборонзамовлення на 2016 рік цього тижня, сподівається Турчинов

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов очікує, що державне оборонне замовлення на 2016 рік буде розглянуто на засіданні Ради до кінця поточного тижня.

"Оборонне замовлення буде розглянуто на засіданні РНБО, я сподіваюся, цього тижня", - сказав О. Турчинов у вівторок у Києві, відповідаючи на запитання журналістів.

Як повідомлялося, 20 січня 2016 року прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк повідомив, що уряд України розраховує розглянути питання про державне оборонне замовлення на поточний рік та затвердити його 25 січня.

Водночас, під час брифінгу у вівторок вранці прес-секретар Міністерства оборони України підполковник Оксана Гаврилюк повідомила, що в оборонному відомстві "триває робота над створенням державного оборонного замовлення на 2016 рік" та свої пропозиції щодо його показників оборонне відомство передало до Міністерства економічного розвитку і торгівлі України

"Щоб не втрачати темпів роботи, на сьогодні Міністерство оборони розробило вже 27 проектів додаткових угод до чинних контрактів про взяття зобов'язань на суму, що перевищує 840 млн грн", - повідомила вона і додала, що реєстрація цих зобов'язань здійснюватиметься після затвердження держоборонзамовлення на 2016 рік.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ