Події

Рух поїздів Святошинсько-Броварською лінією київського метрополітену відновлено

Рух потягів Київського метрополітену на Святошинсько-Броварській лінії відновлено о 18.40 25 січня після технічного інциденту.

Раніше кореспонденту "Інтерфакс-Україна" у прес-службі метрополітену повідомили, що зупинка руху була пов'язана з поломкою рухомого складу на ст."Університет".

Загалом, за даними метрополітену, рух на "червоній", найбільш завантаженій гілці київського метрополітену було зупинено о 18.25 і він не здійснювалося близько 15 хвилин. Разом з тим, за словами очевидців, які в цей час перебували безпосередньо на станціях метро і в вагонах поїздів, загалом потяги не ходили близько 25 хвилин.

Поломка сталася в годину пік, коли у багатьох жителів столиці закінчився робочий день і вони поспішали додому. Однак через поломки співробітники метрополітену не пропускали їх через турнікети, через що у вестибюлях перед ескалаторами зібралося багато людей.

Також на завантаженість метрополітену вплинули погодні умови: від самого ранку в Києві йшов сніг, що ускладнило рух наземного транспорту. Станом на 18.45, згідно з даними "Яндекс.Затори", дороги столиці максимально завантажені. Інтернет-сервіс присвоїв ситуації максимальні "10" балів за шкалою завантаженості доріг. Також сервіс інформує про близько 10 автомобільних аварій, які також ускладнили ситуацію на дорогах.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ