Події

Рейс "МАУ" Київ-Відень затримується через тріщину в ілюмінаторі літака - пасажир

Рейс "МАУ" Київ-Відень, який мав вилетіти з Міжнародного аеропорту "Бориспіль" (Київ) о 9:25 18 січня затримується через виявлення тріщини в ілюмінаторі літака, повідомила на своїй сторінці в мережі Facebook голова правління Укрсоцбанку Тамара Савощенко, що є пасажиром цього рейсу.

"Після того, як пасажири всілися в салоні літака, виявилося, що в ілюмінаторі є тріщина. Інженери приходили, дивилися, через майже годину вирішили, що з цією тріщиною летіти не можна, і попросили всіх вийти з літака", - написала вона.

Водночас на онлайн-табло аеропорту немає інформації, наскільки буде затримано рейс.

Агентство "Інтерфакс-Україна" намагається зв'язатися з авіакомпанією, щоб отримати офіційний коментар.

"МАУ" засновано в 1992 році. Є найбільшою українською авіакомпанією. Базовий аеропорт - ДМА "Бориспіль". Флот "МАУ" має 31 літак: 27 середньомагістральних і чотири далекомагістральні.

За даними НКЦПФР, кіпрська компанія "Онтобет промоушинз лімітед" володіла 15,91% акцій "МАУ". Ще 74,16% авіаперевізника володіло ТОВ "Кепітел інвестмент проджект" (Київ).

"Кепітел інвестмент проджект" належало ТОВ "Інвестмент проджектс менеджмент", власником якого, у свою чергу, з червня 2012 року є "Онтобет промоушинз лімітед".

Одним із кінцевих бенефіціарів компанії є бізнесмен Ігор Коломойський.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ