Події

Півсотні ветеранів-інвалідів АТО отримають роботу в Національній поліції

Під час брифінгу в МВС України керівник Департаменту протидії наркозлочинності Ілля Ківа повідомив про створення робочих місць у правоохоронних органах для ветеранів АТО.

"У Департаменті протидії наркозлочинності для ветеранів та інвалідів АТО створено 30 посад, ще 20 – будуть надані Головним управлінням Національної поліції України в місті Києві", – повідомив у суботу Департамент комунікації Національної поліції України.

І.Ківа зазначив, що особливу увагу приділятимуть саме тим, хто зазнав поранення в бойових діях, і внаслідок цього частково втратив працездатність.

На брифінгу також були представлені двоє ветеранів АТО – претендентів на посади в Нацполіції, – що отримали тяжкі поранення: Олександр Зозуляк і Олексій Замирко.

О.Зозуляк п'ять місяців ніс службу в зоні проведення АТО на посаді командира взводу мінометної батареї 128-ї бригади ЗСУ, але під час захисту опорного пункту Олександр був поранений, внаслідок чого дістав важкої травми ноги і втратив ліву руку.

О.Замирко під час виконання бойового завдання в районі Донецького аеропорту на автомобілі натрапив на міну і отримав важке поранення, внаслідок чого втратив обидві ноги.

"Ми хочемо, щоб наша ініціатива стала прикладом для інших служб і підрозділів МВС, а також Національної поліції України", – заявив глава Департаменту.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ