Події

ДФС обіцяє забезпечити швидке оформлення відправки товарів Шовковим шляхом

Державна фіскальна служба (ДФС) обіцяє забезпечити швидке і якісне оформлення відправки товарів Шовковим шляхом, який запустили 15 січня за маршрутом "Україна-Грузія-Азербайджан-Казахстан-Китай" в обхід території Російської Федерації, повідомила ДФС на своєму офіційному сайті.

"Враховуючи необхідність упровадження нових логістичних маршрутів перевезення товарів з Європи в Азію і у зворотному напрямку, ДФС готова і надалі сприяти розвитку альтернативних схем переміщення товарів, забезпечуючи при цьому належну якість та швидкість обробки зовнішньоекономічних вантажів", - зазначено в повідомленні ДФС.

ДФС повідомила, що для тестового запуску контейнерного потяга між контрольними службами в Іллічівському морському торговому порту було узгоджено технологічні особливості проведення контрольних процедур.

Як повідомлялося, Міністерство інфраструктури України спільно з ПАТ "Укрзалізниця" 15 січня запустило демонстраційний рейс контейнерного потяга, який слідуватиме за маршрутом "Україна-Грузія-Азербайджан-Казахстан-Китай" (через Каспійське і Чорне моря) – так званим південним Шовковим шляхом.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ