Події

Апеляційний суд відмовив у відводі колегії суддів за клопотанням захисту Корбана

Апеляційний суд Києва відмовив у задоволенні клопотання захисту лідера партії "УКРОП" Геннадія Корбана про відвід колегії суддів, що розглядає апеляцію на арешт Г.Корбана.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", таке рішення суд прийняв після півторагодинного перебування в нарадчій кімнаті. Суд аргументував відмову в задоволенні клопотання відсутністю фактів, які могли б свідчити про упередженість суддів під час розгляду апеляції.

Раніше в середу захист Г.Корбана заявив клопотання про відвід колегії суддів на чолі з головуючим Денисом Масенком, зазначивши, що колегія суддів на попередньому засіданні безпідставно відкрила засідання, повідомивши, що не надійшли матеріали справи, а потім перенесла розгляд апеляції, пославшись на те, що до апеляційної інстанції не надійшли матеріали справи з Дніпровського районного суду.

Сторона держобвинувачення назвала безпідставною та голослівною заяву про відвід з огляду на відсутність будь-яких посилань на норми права і попросила суд не задовольняти цього клопотання.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ