Події

"Прикарпаттяобленерго" наприкінці 2015 р. зіткнулося з масштабним відключенням е/е через стороннє втручання

Енергопостачальна компанія ПАТ "Прикарпаттяобленерго" 23 грудня 2015 року зіткнулася з масштабним відключенням електроенергії через стороннє втручання в роботу телемеханіки, повідомила прес-служба компанії.

"Внаслідок збоїв у роботі телемеханіки тимчасово без електропостачання залишилися центральна частина Івано-Франківська, Городенківський, Калуський, Долинський, Косівський, Тисменицький, Надвірнянський райони і Яремчанская зона", - йдеться в повідомленні прес-служби компанії.

Як зазначають у компанії, також через масу дзвінків "Прикарпаттяобленерго" зіткнулося з технічними збоями в роботі колл-центру.

Як повідомлялося, СБУ наприкінці 2015 року заявила, що їй вдалося зупинити спробу російських спецслужб вивести з ладу комп'ютерні мережі об'єктів енергетичного комплексу України.

Співробітники СБУ повідомили про виявлення шкідливого програмного забезпечення в мережах окремих обласних енергетичних підприємств. Вірусна атака супроводжувалася безперервними дзвінками (телефонним "флудом") на номери техпідтримки обленерго.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ