Події

У Києві відбулася погоня зі стрільбою за грабіжниками, двоє поліцейських постраждало

У Києві внаслідок переслідування зі стрільбою зловмисників, які вчинили збройний розбій, двох патрульних у стані середньої тяжкості госпіталізовано, повідомив директор департаменту комунікації Міністерства внутрішніх справ України Артем Шевченко.

"Жорстка погоня за бандитами: збройний розбій - вкрали 70 тисяч. Переслідування і реальний героїзм патрульних Києва - дівчина-поліцейський законно відкрила вогонь у відповідь на бандитську стрільбу з автомата. Двох патрульних у стані середньої тяжкості госпіталізовано", - написав А.Шевченко на своїй сторінці у Facebook у ніч на середу.

Як раніше розповіли агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі управління Національної поліції в Києві, до поліції надійшла інформація про розбійний напад на людину, яка поміняла гроші в обмінному пункті. Зловмисники, під'їхавши на автомобілі Range Rover, під загрозою вогнепальної зброї пограбували людину.

Поліцейські, які прибули на місце події, розпочали переслідування зловмисників, і під час цього переслідування сталася ДТП за участю кількох автомобілів.

За попередньою інформацією, постраждало п’ятеро людей, зокрема двоє поліцейських.

Нині поліція розшукує зловмисників, у місті оголошено план "Перехоплення".

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ