Події

Корбан хоче викликати нову бригаду "швидкої допомоги"

Адвокати лідера партії "УКРОП" Геннадія Корбана заявляють про намір викликати нову бригаду медиків для свого підзахисного.

"Мій колишній клієнт проситиме викликати нову бригаду "швидкої допомоги", - заявив адвокат Олексій Шевчук у залі суду, де в справі Г.Корбана оголошено перерву.

У свою чергу адвокат Оксана Томчук заявила про погане самопочуття Г.Корбана. "Станом на зараз ніяку медичну допомогу йому не надають", - сказала вона.

Адвокати упевнені, що понад 27 годин участі в судовому засіданні без сну, нормального харчування і відповідної медичної допомоги можна назвати "катуванням та знущанням".

Крім того, захист Г.Корбана висловив недовіру заступнику головного лікаря з лікувальної справи Національного інституту серцево-судинної хірургії ім. М.Амосова Олександру Береговому.

Напередодні О.Томчук заявила, що її підзахисний відмовляється від послуг Національного інституту серцево-судинної хірургії ім. М.Амосова. Зокрема, соратники Г.Корбана не підпустили до нього заступника головлікаря О.Берегового на засіданні 27 грудня, коли підозрюваному стало погано.

Адвокат О.Томчук тоді заявила, що Г.Корбан відмовляється від послуг Інституту ім. М.Амосова, і вимагала доставити підзахисного "до якоїсь кардіологічної лікарні".

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ