Події

Бойовики дозволили СММ ОБСЄ оглянути певні ділянки в Комінтерново, а самі ховають озброєння у дворах

Бойовики з ранку суботи 13 разів стріляли по позиціях українських сил, в Комінтерново пустили спостерігачів спеціальної моніторингової місії ОБСЄ, але лише на певні ділянки, повідомляє прес-центр штабу АТО.

"З початку доби, станом на 13.00, російсько-терористичні бандформування 13 разів стріляли в бік позицій українських захисників. Зокрема, обстріли триває у тимчасово окупованого Донецька і в районі Горлівської агломерації. Бандити в основному ведуть неприцільний вогонь, використовують стрілецьку зброю і гранатомети ", - йдеться в повідомленні прес-центру на сторінці у "Фейсбуці" в суботу вдень.

Що стосується Комінтерново, то, як і повідомляв раніше прес-центр, ватажки бойовиків влаштували заплановане пропагандистське шоу. "Спроби представників СММ ОБСЄ ретельно перевірити сьогодні ситуацію в цьому селищі знову були малоефективними. Спостерігачі мали можливість оглянути тільки ті ділянки населеного пункту, де їм це дозволили бандити", - підкреслюється в повідомленні.

За даними української сторони, незаконні збройні формування і далі ховають у дворах місцевих жителів озброєння і військову техніку, в тому числі заборонені мінському домовленостями, а свої позиції обладнають безпосередньо в будівлях.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ