Події

Екс-"беркутівці", що рогоняли протестувальників, не пройдуть переатестацію, впевнена Деканоїдзе

Начальник національної поліції України Хатія Деканоїдзе висловила переконання, що комісія, до завдання якої входить переатестація колишніх міліціонерів у поліцейських, не допустить успішної атестації співробітників колишнього підрозділу "Беркут", які брали участь у розгоні студентів на майдані Незалежності в 2013 році.

"Я впевнена, що члени комісій не допустять атестації співробітників "Беркута", які розганяли мітингувальників на Майдані", - написала вона у своєму акаунті в Twitter в четвер увечері.

Х. Деканоїзде пояснила свою впевненість тим, що до складу всіх атестаційних комісій входять представники громадянського суспільства, більшість з яких були учасниками Революції Гідності".

Один з членів атестаційної комісії Олександр Кравцов повідомив, що шестеро бійців колишньої третьої роти київського "Беркута", незважаючи на низькі тестові бали, успішно пройшли співбесіду для прийому на службу в Національній поліції України.

"Звільнили лише одіозного заступника Антонова і ще одного нерадивого рядового", - написав О. Кравцов у своїй сторінці у Facebook і додав, що, незважаючи на те, що вказані особи отримали низькі тестові бали, члени комісії поставилися до них лояльно, оскільки багато з бійців отримали статус учасника АТО.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ