Події

Держприкордонслужба зафіксувала політ російського вертольота Мі-8 над Кримом уздовж адмінкордону з Україною

Державна прикордонна служба України зафіксувала політ російського вертольота Мі-8 над Кримом уздовж адміністративного кордону з материковою Україною.

"Прикордонний загін спостерігав політ російського вертольота Мі-8, який рухався уздовж адмінкордону над територією півострова. За циим фактом поінформовано взаємодіючі підрозділи ЗС України (Збройних сил України)", - повідомила в середу прес-служба Держприкордонслужби України.

Також українські прикордонники помітили проліт ворожого безпілотного літального апарату на адміністративному кордоні з АР Крим.

Обстановка в районі антитерористичної операції, за інформацією Держприкордонслужби, залишається напруженою. "За минулу добу незаконні збройні формування здійснили провокаційний обстріл зі стрілецької зброї в напрямку блокпоста "Золоте", на якому несуть службу прикордонники та військовослужбовці ЗС України. Обстріл здійснювався населеного пункту Первомайськ з неконтрольованої території. У відповідь українські військові не відкривали вогонь. Постраждалих немає", - зазначено в повідомленні.

Крім того, на контрольному пункті в'їзду-виїзду "Лисичанськ" прикордонний загін спільно з співробітниками поліції затримав двох громадян України, причетних до діяльності незаконних громадських організацій.

"Зазначених громадян, які прямували на неконтрольовану територію, виявили під час перевірки документів та інформації з відповідної бази даних", - повідомили в Держприкордонслужбі.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ