Події

Апеляційний суд продовжить розгляд питання про запобіжний захід підозрюваному у вбивстві Бузини Медведьку 25 грудня

Апеляційний суд Києва продовжить розгляд скарги захисту Андрія Медведька, підозрюваного у вбивстві журналіста і письменника Олеся Бузини, об 11:00 25 грудня 2015 року.

Як повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" адвокат Сергій Войченко, на засіданні у вівторок суд встиг допитати представника МВС.

Засідання, яке було призначено на 15:30, розпочалося зі значним запізненням. Суд витратив час на пошук більшої зали для проведення засідання, оскільки визначена спочатку не могла вмістити всіх охочих.

Крім того, 23 грудня об 17:00 Печерський районний суд проведе засідання для додаткового допиту свідків захисту в справі О.Бузини. Адвокат С.Войченко зазначив, що прокуратура не хоче допитувати цих свідків у засіданнях суду першої інстанції та апеляційного, оскільки, за його словами, ці люди можуть продемонструвати нікчемність змісту кримінального провадження правоохоронних органів у цій справі.

Як повідомлялося, Печерський райсуд Києва продовжив тримання під вартою А.Медведька до 31 січня 2016 року. Водночас ще одному підозрюваному у вбивстві О.Бузини Денису Поліщуку Печерський райсуд змінив запобіжний захід із тримання під вартою на цілодобовий домашній арешт.

О.Бузину вбили 16 квітня 2015 року в Києві у дворі багатоквартирного будинку, в якому жив.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ