Події

В.о. директора "Укрспирту" Іванюк складе повноваження 16 грудня

В.о. директора державного підприємства спиртової та лікеро-горілчаної промисловості "Укрспирт" Роман Іванюк написав заяву про звільнення за власним бажанням.

"Роман Іванюк написав заяву 2 грудня. З 16 грудня він більше не керівник", - повідомила агентству "Інтерфакс-Україна" прес-секретар ДП "Укрспирт" Ірина Смалько.

Згідно з українським законодавством, міністр аграрної політики та продовольства має підписати заяву про звільнення Р.Іванюка впродовж 14 днів.

Як повідомлялося, Р.Іванюк на засіданні номінаційної комісії 6 жовтня вирішив відкликати свою кандидатуру з конкурсу на посаду керівника "Укрспирта".

Р. Іванюк виступав за швидку приватизацію ДП "Укрспирт" і вважав, що зволікання в цьому питанні заважає розвитку компанії. За його словами, як приватна компанія "Укрспирт" міг би бути втроє-четверо ефективнішим і мав би змогу експортувати продукцію.

За рік перебування Р. Іванюка на посаді керівника "Укрспирт" розрахувався з боргами і вийшов на прибутковість. Очікується, що за підсумками 2015 року ДП отримає 300 млн грн чистого прибутку.

Збиток ДП "Укрспирт" у 2014 році, за словами Р. Іванюка, становив 550 млн грн.

Еще по теме

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ