Події

Шокін призначив заступником керівника антикорупційної прокуратури черкаського прокурора Кривенка

Генеральний прокурор України Віктор Шокін призначив Володимира Кривенка заступником керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

Відповідний наказ підписано на підставі подання заступника генерального прокурора України - керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького, повідомляє прес-служба Генпрокуратури.

Кандидатуру В. Кривенка на зазначену посаду також рекомендувала конкурсна комісія із відбору кандидатів на зайняття адміністративних посад у спеціалізованій антикорупційній прокуратурі, наголошується в повідомленні.

Як повідомлялося, конкурсна комісія з відбору кандидатів на зайняття адміністративних посад у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі за результатами розгляду кандидатур на посаду першого заступника керівника цієї прокуратури обрала трьох: Максима Грищука, Олександра Новікова і В. Кривенка і запропонувала їх для відбору заступнику генерального прокурора - керівнику антикорупційної прокуратури Назару Холодницькому.

У п'ятницю, 4 грудня, після консультацій з претендентами на цю посаду і вивчення їх особових справ Н.Холодницький обрав одного з запропонованих комісією кандидатів – М. Грищука і подав його кандидатуру на затвердження генпрокурора.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ