Події

У Маріуполі, на відміну від Красноармійська, більшість дільничних комісій уже порахувала бюлетені

У Маріуполі більшість дільничних виборчих комісій уже порахувала виборчі бюлетені і здала протоколи до ТВК, повідомляють спостерігачі Донецької обласної організації ВГО "Комітет виборців України" і Громадянської мережі "ОПОРА".

Як повідомляє прес-служба Донецької облорганізації "КВУ", територіальні виборчі комісії здійснюють прийом виборчої документації дільничних виборчих комісій.

Станом на 6:00 30 листопада в Жовтневому районі Маріуполя із 70 дільничних комісій залишилося прийняти 35, на уточнення протоколу відправлено чотири, в Іллічівському районі Маріуполя загалом 59 ДВК, залишилося прийняти 10, на уточнення протоколу відправлено шість, але вже всі вони прийняті, в Орджонікідзевському районі загалом 58 ДВК, залишилося прийняти 12, на уточнення протоколу відправлено одну, у Приморському районні Маріуполя загалом 28 дільничних комісій, залишилися прийняти дві комісії, на уточнення протоколу відправлено три.

"У місті Красноармійську загалом 37 дільничних комісій, прийнято 11 комісій, дві було відправлено на уточнення протоколу", - йдеться в повідомленні.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ