Події

Завершено досудове розслідування у справах суддів Царевич і Кицюка – прокуратура

Завершено досудове розслідування у кримінальних проваджень стосовно суддів Печерського райсуду Віктора Кицюка та Оксани Царевич, підозрюваних у злочинах проти Автомайдану, повідомляє прес-служба прокуратури м. Києва.

"Слідчим управлінням прокуратури міста Києва завершено досудове розслідування у кримінальних проваджень за підозрою суддів Печерського районного суду міста Києва О. Царевич і В. Кицюка у скоєнні кримінальних злочинів, передбачених ч. 2 ст. 375 КК України. ...Зараз матеріали кримінальних проваджень відкриті сторонам захисту для ознайомлення, після чого обвинувальні акти будуть направлені до суду для розгляду по суті", - йдеться в повідомленні.

У прокуратурі зазначили, що В. Кицюк вже завершив ознайомлення з матеріалами провадження, наразі їх вивчають його захисники. Ознайомлення О. Царевич триває.

У столичній прокуратурі розповіли, що під час досудового розслідування встановлено, що ці судді в січні 2014 року винесли завідомо неправосудні рішення про притягнення до адміністративної відповідальності учасників руху "Автомайдан".

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ