Події

"МТС Україна" презентував нові тарифи під брендом Vodafone з абонплатою від 30 грн/міс. до 90 грн/міс.

ПрАТ "МТС Україна" запускає тарифну лінійку під брендом Vodafone з абонентською платою від 30 грн/міс. до 90 грн/міс. залежно від обсягів пакета передачі даних.

Як повідомив журналістам директор з маркетингу оператора Олег Решетін у понеділок, тарифний план S із обсягом мобільного 3G-інтернету 500 Мб обійдеться абонентові 30 грн/міс., тариф М передбачає 2Гб Інтернету і тариф L - 5 Гб. В усіх тарифах передбачаються безлімітні дзвінки всередині мережі, а також безлімітні вхідні в роумінгу в 15 країнах, в яких представлений бренд Vodafone.

До тарифних пакетів також входять дзвінки, SMS і MMS на всі мережі України і на мережі 62 країн світу, де представлений Vodafon. У тарифі S абонентові запропоновані 30 хв/міс. і 30 SMS/MMS, у тарифі M - по 50 хв і повідомлень, у тарифі L - по 90 хв і повідомлень.

Тарифні плани поки що доступні тільки для передоплачених абонентів, пізніше вони будуть доступні для контрактних і корпоративних абонентів.

Як зазначив О. Решетін, у планах компанії немає завдання перевести всіх своїх абонентів на нові тарифи: всі чинні тарифні плани працюватимуть і далі. При цьому компанія чекає, що більшість користувачів, які підключать нові тарифи, будуть "мігрантами" із старих тарифів.

За словами директора з маркетингу, "МТС Україна" вирішив відмовитися від регіоналізації тарифів. Таким чином, тарифи будуть однаковими для всіх абонентів на території країни.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ