Події

Один прикордонник загинув, ще шестеро постраждали в ДТП в зоні АТО

В Донецькій області в неділю зміна загону прикордонників, що прямувала в контрольний пункт "Георгіївка" для несення служби, перекинулася на службовому автомобілі "Кугуар", унаслідок чого один з прикордонників загинув, ще 6 військовослужбовців дістали травм різного ступеня тяжкості.

Як повідомляє в понеділок прес-служба Держприкордонслужби України, трагедія сталася неподалік н.п. Курахівка. Під час руху транспортний засіб злетів у кювет і перекинувся.

"На місці події загинув старший прапорщик Ігор Нешко. Інші прикордонники доставлені в Красноармійську і Селидівську лікарні з різними травмами. Усім їм надають необхідну допомогу", - зазначено в повідомленні.

Зараз керівництво прикордонного відомства призначило спеціальне службове розслідування для з'ясування всіх обставин трагедії.

"Державна прикордонна служба України висловлює співчуття дружині і рідним трагічно загиблого прикордонника Ігоря Нешка. Пам'ять про завжди відповідального і усміхненого військовослужбовця навіки залишиться в серцях усіх охоронців кордону, особливо товаришів по службі, з якими він пліч-о-пліч захищав рідну Батьківщину в зоні проведення АТО. В середу українського захисника перевезуть в Чернігів, де проведуть в останню дорогу", - написали в Держприкордонслужбі.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ