Події

Апеляційний суд Київської області скасував виправдувальний вирок екс-ректору Мельнику

Апеляційний суд Київської області скасував вирок Ірпінського міського суду Київської області, що виправдав колишнього ректора Національного університету державної податкової служби Петра Мельника.

"Заслухавши доповідь головуючого судді, доводи прокурора, який підтримав апеляційну скаргу, протести захисту, а також пояснення виправданого Мельника П. В., колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду Київської області прийняла рішення: вирок скасувати, призначити новий судовий розгляд зі стадії підготовчого судового засідання, в іншому складі суддів", - йдеться в повідомленні, розміщеному на сайті суду.

Як повідомлялося, Ірпінський міський суд 8 липня виправдав П. Мельника. Генеральна прокуратура заявила, що не згодна з висновками суду щодо екс-ректора, у зв'язку з чим подала апеляційну скаргу.

Екс-ректор П. Мельник був затриманий 27 липня 2013 року співробітниками Головного управління внутрішньої безпеки Міністерства доходів і зборів спільно з Головним управлінням із боротьби з організованою злочинністю МВС України. Він вимагав та отримав від двох українців хабара в розмірі 40 тис. і 80 тис. грн за вступ їх родичів до вишу.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ